Caz șocant: O femeie de 41 de ani, medic stomatolog, a fost ucisă în propriul cabinet. Soțul a descoperit-o plină de răni de cuțit

Caz șocant: O femeie de 41 de ani, medic stomatolog, a fost ucisă în propriul cabinet. Soțul a descoperit-o plină de răni de cuțit
Imagine cu caracter ilustrativ | Foto: observatornews.ro

O femeie, medic stomatolog în municipiul Brăila, a fost găsită moartă, marţi seară, în cabinetul său. Poliţiştii afirmă că ea avea urme de violenţă și a fost declanşată o anchetă.

Femeia de 41 de ani era din Republica Moldova, şi avea un cabinet stomatologic în Brăila, unde-şi desfăşura activitatea.

Victima nu a mai ajuns aseară acasă, iar soțul ei s-a dus imediat la cabinet, moment în care şi-a găsit soţia fără suflare, cu multiple lovituri de cuţit, scrie Observatornews.ro.

”La data de 16 iulie a.c., în jurul orei 21:25, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul, că pe strada General Eremia Grigorescu din municipiu, o femeie ce prezintă urme de violenţă a fost găsită decedată, într-un cabinet stomatologic”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila.

Nu se cunoaște deocamdată cine ar fi ucis-o pe femeie. 

La locul crimei au ajuns procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila şi echipele operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, în vederea efectuării cercetărilor.

Comenteaza