Caz șocant: Un bărbat s-a sinucis intrând cu mașina într-un TIR, după ce și-a bătut soția cu un ciocan

Caz șocant: Un bărbat s-a sinucis intrând cu mașina într-un TIR, după ce și-a bătut soția cu un ciocan

Un bărbat din Mărășești, județul Vrancea, care și-a bătut soția cu un ciocan provocându-i leziuni grave, a murit după ce a intrat intenționat cu mașina într-un TIR.

Accidentul s-a produs, marți, 3 septembrie, în afara localității Bizigești, implicând trei vehicule și soldându-se cu decesul bărbatului, identificat abia miercuri.

Conform cercetărilor poliției, bărbatul a pătruns cu autoturismul pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un TIR care circula regulamentar. În urma impactului, TIR-ul a fost proiectat pe contrasens, lovind un alt autoturism care se deplasa în mod regulamentar.

Tot marți, IPJ Vrancea a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că un bărbat de 43 de ani din Mărășești și-a agresat soția în vârstă de 42 de ani. Polițiștii ajunși la fața locului au confirmat incidentul, victima fiind transportată la spital cu răni grave. În urma investigațiilor, fapta a fost încadrată ca tentativă de omor, iar autoritățile au început căutarea agresorului, care a fugit imediat după comiterea faptei.

Miercuri, autoritățile au stabilit că bărbatul decedat în accidentul rutier este același care a comis agresiunea, potrivit News.ro.

Cercetările continuă pentru clarificarea circumstanțelor celor două incidente.

Comenteaza