Cazul ȘOCANT al "expertului în educație", Kristof Lajos, prins în timp ce viola un copil. Maia Morgenstern, șocată: "Mi-e rău fizic"

Cazul ȘOCANT al "expertului în educație", Kristof Lajos, prins în timp ce viola un copil. Maia Morgenstern, șocată: "Mi-e rău fizic"

Kristof Lajos, un profesor considerat un expert în domeniul educației, a fost reținut pentru viol după ce a fost prins în flagrant în timp ce întreținea relații sexuale cu un băiat de 14 ani. 

Kristof Lajos, un profesor de 39 de ani, supranumit "antrenorul de genii" pentru că descoperea şi pregătea copiii cu abilităţi speciale, a fost prins sâmbătă în flagrant, în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu un băiat de 14 ani, într-un apartament din Capitală.

La aflarea veștii, actriţa Maia Morgenstern a postat un mesaj pe pagina ei de Facebook, afirmând că știrea i-a dat o stare de rău.

„Nu ştiu care este adevărul. Nu vreau să răspândesc ştiri false. Dar mi-e rău. Mi-e rău fizic. Nu e prima dată. Nu e prima dată când bune mele intenţii, dorinţa de a ajuta, solidaritatea, empatia, gândul bun..sunt pur şi simplu terfelite, aruncate la gunoi. Mi-e rău”, a scris Maia Morgenstern pe Facebook.

Mama băiatului violat a povestit la TVR Info că primele suspiciuni le-a avut încă de acum doi ani că ceva nu este în regulă în comportamentul lui Kristof Lajos. Cei doi băieţi ai femeii, de 13 şi 14 ani, aproape că nu mai veneau acasă. Atunci a început mama lor să facă sesizări. 

„Suspiciunea mea a fost de la început. În 2022 a început toată tărăşenia. Atunci ne-am cunoscut practic. Nu am avut dovezi. Am încercat să vorbesc cu copiii, să observ dacă au comportamente diferite. A acţionat la un mod mult prea profesionist încât să îmi pot da seama eu, om simplu, ce se întâmpla. (...) Copii veneau tot împotriva mea. Nu ştiu cum făcea, tot eu eram cea rea. Curgeau mesajele întruna, îi suna", a povestit femeia pentru TVR Info.

Surse din anchetă mai spun că băiatul de 14 ani ar fi recunoscut în discuţiile cu poliţiştii existenţa unei legături cu bărbatul şi ar fi declarat că încă un copil ar fi într-o situaţie asemănătoare.  

Comenteaza