Ce au descoperit cei de la Compania de Apă într-un canal din Florești: "Așa ceva nu are ce căuta în rețeaua de canalizare"

Ce au descoperit cei de la Compania de Apă într-un canal din Florești: "Așa ceva nu are ce căuta în rețeaua de canalizare"
Foto1: Imagine cu caracter ilustrativ / Foto2: Compania de Apă Someș

Compania de Apă Someș a efectuat o intervenție în comuna Florești, județul Cluj, pentru curățarea unui canal. În cadrul acestei operațiuni de întreținere, s-a descoperit o cantitate neașteptată de materiale care nu ar trebui să ajungă în rețeaua de canalizare.

Intervenția a avut loc miercuri, 19 iunie 2024, pentru curățarea canalului de pe Strada Plopilor din comuna Florești.

"Este vorba despre materii și materiale care nu au ce căuta în rețeaua de canalizare. Astăzi, 19 iunie 2024, am intervenit pentru curățarea canalului de pe Strada Plopilor din localitatea Florești, județul Cluj.",  au declarat reprezentanții Companiei de Apă Someș.

Ce au descoperit cei de la Compania de Apă într-un canal din Florești: "Nu au ce căuta în rețeaua de canalizare"Gunoaie găsite într-un canal din comuna Florești. Sursă foto: Compania de Apă Someș.

Acum un an, o situație similară a fost înregistrată pe strada Porii din Florești, unde Compania de Apă Someș a găsit gunoaie în canalizare.

Comenteaza