CE FACEM CU ROMÂNIA, DOMNULE ANTONESCU - în această seară, la "Jocuri de Putere"

CE FACEM CU ROMÂNIA, DOMNULE ANTONESCU - în această seară, la
Premierul spune DA, Antonescu spune BA. Cat de tare scartaie USL? Ce se intampla cu Tara? Cand guvernantii fenteaza poporul si uita de strada, strada fenteaza guvernantii si reincarca poporul la butoane. Este cea mai simpla regula a democratiilor africane, dar politicienii romani par in ultima perioada tot mai bronzati.

In aceasta seara, de la ora 22.15, Crin Antonescu vine la "Jocurile de Putere" ale lui Rares Bogdan si spune adevarul despre Romania.

Cat de tare scartaie casatoria de la varful USL? Esta opozitia liderului PNL fata de proiectul Rosia Montana reala, sau reprezinta un episod dintr-o strategie de imagine elaborata impreuna cu seful Guvernului? Intra liberalii in Opozitie? Se vor intoarce protestatarii acasa sau numarul lor va spori pentru a-i lasa pe politicieni din nou repetenti? Este "Rosia Montana" doar preambulul care anunta marele cutremur al Gazeler de sist"? Ce crede politicianul Crin Antonescu, cel provenit din Partidul Aliantei Civice din anii '90, despre "Toamna Romaneasca" si negatea de catre actualii tineri din Piata Universitatii a clasei politice actuale in totalitatea sa.

Raspunsurile EXCLUSIV in aceasta seara la "Jocuri de Putere", de la ora 22.15, cu Rares Bogdan

Comenteaza