Ce le-a făcut o clujeancă vecinilor de bloc înainte să fie ridicată de poliție și dusă la Psihiatrie

Ce le-a făcut o clujeancă vecinilor de bloc înainte să fie ridicată de poliție și dusă la Psihiatrie
| Foto: https://www.dejeanul.ro

O femeie din Dej, judeţul Cluj, şi-a terorizat vecinii de bloc, iar aceştia au sunat la 112. Femeia, care avea şi alte internări la Psihiatrie la activ, a fost imobilizată de poliţişti şi dusă la spital. 

Într-un cartier din Dej a fost scandal sâmbătă seara, unde o femeie a aruncat pe geamul apartamentului de la etajul patru mai multe obiecte.

Aceasta i-a luat la ţintă pe vecinii, dar şi masinile acestora, iar oamenii au fost nevoiţi să se ferească de  “ploaia” de obiecte, printre care tigăi, oale, cuţite şi alte lucruri pe care femeia le-a găsit prin casă, transmite dejeanul.ro.

Se pare că scandalul ar fi pornit de la o neîntelegere pe care femeia ar fi avut-o cu unul dintre vecini. Dejeanca este cunoscută cu istoricu medical având alte internări la Spitalul de Psihiatrie, dar fiind un pacient cu tratament la domiciliu.

Acţiunile acesteia de sâmbătă seara au reprezentat un pericol pentru oameni, având în vedere că la un moment dat aceasta a ieşit pe geam cu un cuţit uriaş.

Atunci vecinii au sunat la 112, iar poliţiştii şi pompierii au reusit sa o încătuşeze, fiind transportată la secţia de psihiatrie a spitalului din Dej. Poliţiştii au precizat pentru dejeanul.ro că nimeni nu a fost rănit şi că femeia nu a opus rezistenţă imobilizării.

Comenteaza