Ce poţi face în weekend-ul de Halloween

Ce poţi face în weekend-ul de Halloween
Clujenii se vor putea delecta în acest sfârşit de săptămână la petreceri de Halloween, dar şi la o conferinţă a unui învăţător budist.
Amatorii de distracţie, cultură sau o combinaţie a celor două au ocazia să participe în acest weekend la evenimente diverse - de la petreceri tematice până la o expoziţie ezoterică.

Diesel Club, respectiv Cafe Amsterdam La Etaj vor găzdui în această seară, de la ora 22:00, câte o petrecere cu ocazia sărbătorii “importate” Halloween. Dacă mergi costumat duminică seară la clubul My Way, primeşti un shot de tărie din partea casei. Mai mult, posesorul celui mai inspirat costum va primi o sticlă de whisky. Intrarea la eveniment este gratuită. Primii 10 clienţi care intră costumaţi în clubul 30 Plus primesc vin fiert din partea casei, cât să le-ajungă toată noaptea. Şi copiii se pot distra de Halloween: “duminică, 31 octombrie, vrăjitoarele vor pune stăpânire pe Polus Center, iar cei care trebuie să le «vâneze» sunt copiii. Începând cu ora 12.00, cei mai curajoşi micuţi vor trebui să descopere toate vrăjitoarele ascunse în Polus”, detaliază organizatorii evenimentului. “Ei vor fi răsplătiţi cu o mulţime de dulciuri, iar apoi vor putea participa la ateliere creative cu tema “Halloween”, precizează reprezentanţii Polus.

Evenimentul “Expoezoteric” se va desfăşura azi şi mâine, la Cluj City Center, de pe strada Dorobanţilor. Acesta include o conferinţă pe tema terapiilor complementare, dar şi o expoziţie de produse naturale. “Expoezoteric” poate fi vizitat între orele 10:00 şi 20:00. La eveniment vor conferenţia atât specialişti români, cât şi experţi veniţi din Ungaria, Australia şi Canada.

Învăţătorul budist Jan Kysucky va susţine azi, de la ora 18:00, o conferinţă despre budismul tibetan. Evenimentul se intitulează “Buddha şi dragostea - relaţiile de cuplu în viziunea budistă” şi va avea loc la Cafe Bulgakov. Intrarea este liberă.

Fundaţia Pro West începe Proiectul “Cluj for Christmas” azi, la ora 10:00, în faţa Teatrului Maghiar. Imediat după această oră, membrii fundaţiei, împreună cu clujenii iubitori de natură, vor începe curăţirea Parcului Central.

Din Puerto Rico la Booha

Melomanii sunt invitaţi la Booha Bar, unde vor concerta în această seară muzicienii de la Davila 666, formaţie rock and roll din Puerto Rico. Evenimentul va începe la ora 22:00, iar încălzirea va fi făcută de Acid Baby Jesus din Grecia. Concertul va fi urmat de o petrecere cu DJ-ii Spick Jagger şi Peter Slovenly din SUA. Un bilet de intrare costă 15 lei.

Comenteaza