Ce spune Kaufland despre incidentul de la Cluj, în urma căruia un bărbat a fost agresat de un agent de pază și stropit cu spray lacrimogen

Ce spune Kaufland despre incidentul de la Cluj, în urma căruia un bărbat a fost agresat de un agent de pază și stropit cu spray lacrimogen

În data de 6 iunie 2024, un incident șocant a avut loc în cartierul Mănăștur, în apropierea supermarketului Kaufland, unde un bărbat a fost agresat de un agent de securitate.

 Martorii de la fața locului au relatat că victima a fost și stropită cu spray lacrimogen de către agentul de pază. Reprezentanții Kaufland spun că bărbabtul în cauză era băut și deranja clienții. 

„Regretăm incidentul petrecut în proximitatea magazinului Kaufland Mănăștur și considerăm important să menționăm că persoana implicată se afla în stare vizibilă de ebrietate, perturbând atât clienții, cât și personalul Kaufland, iar agentul de pază a invitat politicos bărbatul să părăsească incinta, însă, din păcate, conflictul a degenerat.
 
De asemenea, dorim să clarificăm că agentul de pază implicat nu este angajat Kaufland, ci al firmei care asigură serviciile de securitate, și că am luat imediat măsuri, sesizând firma de pază, care a reinstruit urgent toți agenții din magazin cu  privire la gestionarea adecvată a unor astfel de situații, pentru a preveni orice posibil conflict pe viitor. Kaufland România își menține angajamentul ferm de a oferi un mediu sigur și plăcut pentru toți clienții și angajații săi, în toate magazinele noastre", transmit reprezentanții magazinului. 

MAI MULTE AICI!

Comenteaza