Ce străzi se închid la deschiderea Cluj Arena

Ce străzi se închid la deschiderea Cluj Arena
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj a anunţat măsurile ce se vor lua în 8 şi 9 octombrie în zona stadionului Cluj Arena.

Poliţiştii vor derula activităţile de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona stadionului în ambele zile, începând cu ora 15:00. "Având în vedere numărul mare de persoane care vor participa la aceste activităţi, în această perioadă poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, în cooperare cu Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Cluj, Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj-Napoca şi Poliţia Locală Cluj-Napoca, vor asigura măsuri stabilite pentru buna desfăşurare a acestui eveniment", se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

În perioada 8 - 9 octombrie, în intervalul orar 12:00-23:00, circulaţia va fi restricţionată, cu excepţia riveranilor, pe străzile: Aleea Stadion, Splaiul Independenţei, George Coşbuc, Cardinal Iuliu Hossu, de la intersecţie cu Mihai Eminescu, şi Uzinei Electrice, de la intersecţie cu Ilie Măcelaru. Agenţii de circulaţie vor lua măsuri de fluidizare a traficului rutier şi pietonal în zona centrală, în zona adiacentă stadionului şi pe principalele artere de circulaţie ce converg spre stadion. "Poliţia Rutieră adresează participanţilor la trafic rugămintea să respecte regulile de circulaţie, semnalele şi indicaţiile agenţilor de la Poliţia Rutieră şi recomandă conducătorilor auto să parcheze doar în locuri special amenajate", se arată în comunicatul IPJ.

 

Comenteaza