Cercetaţi penal după ce au fost prinşi băuţi la volan

Cercetaţi penal după ce au fost prinşi băuţi la volan
Doi şoferi au fost depistaţi în stare de ebrietate la volan marţi dimineaţa, la Cluj-Napoca.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca l-au depistat pe Nicolae B, în vârstă de 27 de ani, în timp ce conducea maşina pe strada Gheorghe Şincai, având o concentraţie de alcool pur în aerul expirat de 0,89 mg /l. Şoferului i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Cel de-al doilea şofer, Florentin B., în vârstă de 33 de ani, a fost depistat de poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţiei, marţi la ora 4.10, în timp ce conducea un autoturism pe strada Almaşului, având o concentraţie de alcool pur în aerul expirat de 0,87 mg/l. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Ambii şoferi s-au ales cu dosar penal, fiind cercetaţi „sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 87 al. 1 din OUG 195/2002 republicată", conform buletinului de presă al Inspectoratului pentru Poliţie al Judeţului Cluj.

 

Etichete
Comenteaza