Cesaria Evora promite că se va întoarce în România, dar nu la Cluj

Cesaria Evora promite că se va întoarce în România, dar nu la Cluj
Deşi artista şi-a anulat de curând concertele din ţara noastră, solista a transmis că va participa la un concert de retragere ce va fi organizat la Sala Palatului.
Cesaria Evora

Reprezentanţii Project Events, organizatorii show-ului de la Bucureşti al artistei Cesaria Evora, susţin că Lusafrica (casa sa de discuri) nu a avut acceptul Cesariei Evora sau al managerului ei personal pentru a anunţa retragerea cântăreţei şi anularea următoarelor sale concerte. Cesaria Evora avea trei concerte programate în România în octombrie, la Timişoara (3 octombrie), Bucureşti (5 octombrie) şi Cluj Napoca (7 octombrie). Organizatorii de la Timişoara şi Cluj-Napoca au anunţat anularea concertelor în cursul zilei de vineri.

"În momentul apariţiei comunicatului (emis de Lusafrica n.r.), starea artistei era însă ameliorată, medicii fiind încrezători, chiar vehiculându-se varianta de susţinere a concertelor din România cu o săptămână întârziere. Din păcate, dupa aproape 48 de ore petrecute pe holurile clinicii din Paris, reprezentantul Project Events, Sorin Săraru, declară: 'Eu si Jose - managerul Cesariei, ne-am rugat şi am aşteptat cu nerăbdare ultimul buletin de analize eliberat azi 24 septembrie ora 01.00, în speranţa unor veşti bune referitoare la sănătatea artistei. Din păcate după îndelungi discuţii cu medicii şi cu managerul Cesariei am hotărât în dimineaţa aceasta să anulăm momentan inclusiv acest concert de la Bucureşti. Cesaria şi-a exprimant însă dorinţa de a-şi încheia cariera într-un ultim spectacol ce va avea loc la Bucureşti. Am asigurat-o pe Cesaria că îi suntem alături şi aşteptăm cu nerăbdare să se refacă cât mai repede'", se mai arată în comunicatul Project Events.

Comenteaza