Ceva de BINE despre Floreşti. De prin trafic :)

Ceva de BINE despre Floreşti. De prin trafic :)
| Foto: sursa - PNL Florești

Cel mai adesea comuna Floreşti ne vine în minte la pachet cu traficul aglomerat şi cu nervii pierduţi împreună cu orele din viaţă pe traseul spre sau dinspre Cluj-Napoca. Dar, să vorbim şi de bine despre ce se poate întâmpla în traficul floreştean...

Un membru al grupului de Facebook Trăiesc în Floreşti - Cluj a relatat recent o poveste cu final fericit din traficul celei mai mari comune din ţară.  

"Salutare comunitate din Florești! Sunt Adriana, foarte des spun asta: "am venit pe lume într-un ambalaj pe care societatea l-a numit dizabilitate, dar zilnic vreau să arăt că prin abilitățile noastre ne arătăm valoarea!"

Sa va spun si de ce am început cu asta: Era toamnă, eu eram cu maşina mea în Cluj şi undeva prin Mănăştur am rămas fără baterie la mașină! M-am zbătut să găsesc nişte soluții şi mi-am amintit că am un nr. al celor de la Regional Tyre Services, am pus mâna pe telefon şi am sunat! În 30 de minute un domn de acolo a venit cu maşina şi m-a salvat, mi-a dat curent!

Altă dată eram cu copiii în mașină şi am făcut pană pe la sensul giratoriu, pe cine sa sun rapid? Tot pe ei! Ce credeți? Au venit? În 20 minute eram în parcare la Carrefour împreună cu același domn de acolo!

Am început postarea asta prin a mă prezenta pentru că ceea ce am văzut eu la ei, de când îi cunosc este deschiderea lor de a privi dincolo de ce se vede şi a-mi oferi sprijinul lor necondiţionat! 

Astăzi când cineva a făcut pană în față la Panemar mi-am dat seama ca poate mulţi nu stiţi, dar există serviciul acesta în Florești pe care ei îl oferă atunci când cineva are o pană, se deplasează rapid la locație! Eu vă las aici numărul şi niciodată nu se știe când aveți nevoie și îl aveţi la îndemână: Telefon service roți: 0741 611 616", a scris Adriana. 

Comenteaza