Cheile Turzii au intrat în finala ”Românii au talent”

Cheile Turzii au intrat în finala ”Românii au talent”
| Foto: captura youtube

Siena Vușcan, finalista de la ”Românii au talent” de pe Pro TV, a cărei mamă este turdeancă, a evoluat aseară în competiţie, reușind să impresioneze din nou publicul. Filmarea micuţei cântăreţe a fost realizată în Cheile Turzii, din judeţul Cluj.

Născută în SUA, a crescut apoi în România și în China, unde locuiește și acum. Siena a evoluat cu un costum tradițional chinezesc și a interpretat, din nou, un cântec în chineză. Siena Vușcan le-a prezentat și portretele pe care le-a făcut în creion pentru toți cei 4 membrii ai juriului.

”Mă bucur că ai ales să filmezi la Cheile Turzii. Acolo mergeam și eu când eram mică, în excursie cu școala”, a spus Andra, care este originară din Câmpia Turzii și este cea care a trimis-o direct în finală pe Siena, apăsând butonul Golden Buzz.

Siena Vușcan a câștigat locul 2 în finală, primind 20.000 de euro. Stabilirea câștigătorului, în persoana mecanicului auto Radu Palaniță (care a câștigat Marele Premiu de 120.000 de euro), a declanșat un val de critici pe rețelele de socializare, mulți considerând că nu a fost ”cel mai talentat” din acest concurs. El a cântat, în manieră proprie, hitul ”My Way”.

Siena Vușcan, micuța de doar 10 ani, este fiica turdencei Irina Sonia Vușcan, care este profesor universitar, la fel ca soțul ei Constantin Vușcan. Familia lor este stabilită de 5 ani în China, iar un cântec patriotic chinezesc i-a adus Golden Buzz-ul pentru micuța Siena Vușcan, care a impresionat juriul de la ”Românii au talent”, anunţă TurdaNews.

Comenteaza