Cine e vinovat de producerea accidentului cu două victime de pe centura Clujului

Cine e vinovat de producerea accidentului cu două victime de pe centura Clujului
Accidentul cu două victime produs luni după-amiază pe centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca a fost cauzat de un tânăr petrecăreţ.

Potrivit publicaţiei ziardeapahida.ro, șoferul care s-a izbit într-o maşină condusă regulamentar din sens opus în timp ce încerca să depăşească o coloană este un mecanic auto de 24 de ani din Răscruci, pe nume Lorand Szilagyi.

"Numai un inconștient putea să conducă cum a condus acest șofer. A depășit ilegal, pe linie continuă, o coloană de mașini, iar la revenire pe banda sa de circulație nu a mai avut loc și a rămas pe contrasens, unde s-a izbit, în plină viteză, de un Ford care circula regulamentar. După impact, cele două mașini au mai lovit și un autoturism Peugeot", a afirmat pentru publicaţia citată un polițist.

Tânărul este de altfel un cunoscut al cluburilor și discotecilor din zona Gherla, iar pe pagina sa de Facebook se pot vedea numeroase fotografii postate din localurile pe care le frecventează.  

Accidentul pe care l-a cauzat s-a soldat cu rănirea gravă a conducătorului maşinii lovite şi cu rănirea uşoară a sa. Totodată, în urma impactului circulaţia a fost blocată timp de aproape două ore, fiind deviată prin comuna Apahida.

În cauză cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Comenteaza