Video Cine este studenta decedată în accidentul de la intrare în Cluj-Napoca. Maşina, distrusă complet

Cine este studenta decedată în accidentul de la intrare în Cluj-Napoca. Maşina, distrusă complet

O tânără de 20 de ani, studentă la Universitatea Babeș-Bolyai (UBB), a murit, duminică noaptea, într-un accident de circulaţie la intrare în Cluj-Napoca. La volanul maşinii se afla prietenul ei, care ar fi consumat droguri.

Gabi Rîpan, studentă la Managament în cadrul UBB, era fiica unui cunoscut om de afaceri din Suceava şi s-a mutat la Cluj-Napoca după terminarea liceului. Maşina implicată în accident, un autoturism marca Mercedes, îi aparţinea şi o primise cadou de majorat, scrie monitorulsv.ro. 

Cine este studenta din Cluj ucisă în accidentul de la intare în Cluj-Napoca. Şoferul era drogat

Şoferul era drogat. Mai multe detalii AICI!

Conform poliţiştilor clujeni, un tânăr de 19 ani, din Florești, în timp ce conducea autovehiculul pe Drumul Național nr. 1 - E60, pe raza comunei Florești, în afara localității, spre Cluj-Napoca, ar fi efectuat o manevră de depășire neregulamentară, peste marcajul longitudinal simplu continuu.

Astfel, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp al unui panou de informare situat pe spațiul verde, după care s-a oprit în șanțul de colectare a apelor pluviale.

În urma impactului, conducătorul auto a fost rănit grav, iar tânăra pasageră a decedat. În urma testărilor preliminare efectuate la unitatea medicală, se pare că tânărul ar fi consumat substanțe psihoactive. Cercetările sunt continuate de către polițiști pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul și luarea măsurilor legale. 

Maşina, fier vechi 

Un bărbat care a trecut prin zona accidentului, luni dimineaţa, a filmat maşina distrusă şi a încărcat imaginile pe reţelele de socializare. 

Comenteaza