Cisternă cu diluant, răsturnată pe centura Vâlcele - Apahida. Circulație blocată

Cisternă cu diluant, răsturnată pe centura Vâlcele - Apahida. Circulație blocată

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Centura de Est a municipiului Cluj-Napoca (DN 1N), în zona rampei de gunoi Pata Rât (judeţul Cluj), o cisternă încărcată cu diluant s-a răsturnat pe carosabil. 

Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj erau prezente la faţa locului, acţionând pentru remedierea situaţiei. Polițiștii au precizat că evenimentul nu s-a soldat cu victime.

Potrivit martorilor oculari, conducătorul auto, care ar fi avut o alcoolemie în aerul expirat de 1,20 mg/l, a pierdut controlul asupra autovehiculului într-o curbă, iar vehiculul de mare tonaj s-a răsturnat.

"Pericol de explozie, o să dureze câteva ore, a spus un domn polițist!", relatează șoferii opriți în zonă, pe pagina de Facebook a șoferilor clujeni, Info Trafic Județul Cluj

Circulaţia rutieră a fost oprită pe ambele sensuri de mers. Un echipaj de poliție era plasat la sensul giratoriu de la Dezmir și nu lăsa autovehiculele să intre pe Centura Est.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza