Clipe de groază pentru o femeie din Cluj! Un bărbat a intrat peste ea în casă cu intenția de a o viola

Clipe de groază pentru o femeie din Cluj! Un bărbat a intrat peste ea în casă cu intenția de a o viola

O femeie de 37 de ani din comuna Frata, județul Cluj, a fost victima unei tentative de viol. Un bărbat a dat buzna în locuința femeii pentru a întreține relații sexuale fără voia acesteia.

Întâmplarea nefericită a avut loc în data de 7 februarie, în jurul orei 10.45, într-o locuință din comuna Frata. Polițiștii din Câmpia Turzii au fost sesizați de către o femeie de 37 de ani, despre faptul că ar fi fost victima unei tentative de viol.

"Din activitățile investigativ-operative derulate de polițiști a reieșit că, un bărbat, de 56 de ani, ar fi pătruns fără drept în locuința femeii din comuna Frata, cu scopul de a întreține relații sexuale cu aceasta, contrar voinței ei", a declarat IPJ Cluj pentru ZIUA de CLUJ.

În scurt timp, femeia a reușit să-l scoată afară din locuință pe bărbat și a solicitat de îndată sprijinul organelor de poliție, motiv pentru care a fost amenințată de acesta.

Polițiștii l-au reținut pe agresor pentru 24 de ore.

Au fost demarate în continuare cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de viol, amenințare, violare de domiciliu și influențarea declarațiilor.

Comenteaza