Cluburi noi şi premii pentru pensionarii din Cluj

Cluburi noi şi premii pentru pensionarii din Cluj
Primăria Cluj Napoca a inaugurat trei cluburi noi şi a acordat premii pentru pensionarii clujeni.

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Vârstnicilor, Primăria Cluj-Napoca a inaugurat trei cluburi pentru pensionarii clujeni. Peste 2000 de persoane vârstnice frecventează cele două centre de zi şi cele trei cluburi ale pensionarilor, astfel că, începând de astăzi,
ei vor avea la dispoziţie opt astfel de locuri unde îşi pot petrece timpul liber. Cele trei cluburi noi au fost amenajate pe strada Arinilor nr. 11, Horea nr. 108 şi pe Aurel Vlaicu nr. 3A.

"Prin intermediul acestor cluburi încercăm să le facem viaţa mai frumoasă acestor oameni, care au trăit vremuri grele. Cred că ei vin cu mare drag în aceste locuri, în care au ocazia să se întâlnească cu persoane de vârsta lor, să lege prietenii şi să depene împreună amintiri. În plus, dânşii au posibilitatea să desfăşoare aici mai multe activităţi. Pot juca şah, scrable, au ocazia să citească, să vizioneze programe TV şi chiar să-şi serbeze ziua de naştere cu colegii de club", a afirmat primarul Sorin Apostu.

Primarul a mai premiat 105 cupluri pentru fidelitatea de care au dat dovadă timp de 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.

Un număr de 25 de cupluri, care locuiesc în apropierea noului club al pensionarilor de pe strada Arinilor au fost invitaţi atât pentru premiul pentru exemplul de convieţuire dat comunităţii, cât şi pentru a li se prezenta noul club.

În amplasamentul de pe strada Horea nr. 108 au fost felicitate şi premiate alte 33 de perechi, iar la cel de pe strada Aurel Vlaicu nr. 3A au fost premiate 47 de cupluri longevive.

 

Comenteaza