Video Cluj: Agent de poliție amendat pentru parcare neregulamentară după ce a oprit la un local în timpul serviciului

Cluj: Agent de poliție amendat pentru parcare neregulamentară după ce a oprit la un local în timpul serviciului
Imagine cu caracter ilustrativ | Foto: Observatornews.ro

Un agent de poliție a fost sancționat pentru că a oprit neregulamentar pe o stradă din orașul Huedin, după ce imagini cu incidentul au apărut în spațiul public.

Conducerea IPJ Cluj a dispus efectuarea de verificări interne și a luat măsuri în consecință.

Agentul de poliție, care își desfășoară activitatea la Secția 8 Poliție Rurală Huedin, a fost amendat și a primit două puncte de penalizare. Conform verificărilor inițiale, acesta se deplasase la un local situat pe strada Republicii.

„La data de 18 iulie, în urma imaginilor apărute în spațiul public cu privire la oprirea unei autospeciale de poliție într-un mod neregulamentar pe o stradă din Orașul Huedin, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj a dispus efectuarea de verificări interne urmând a fi luate măsuri în consecință.

Astfel, în baza aspectelor constatate agentul de poliție a fost sancționat contravențional pentru oprire neregulamentară a autovehiculului pe strada Republicii din orașul Huedin cu amendă și două puncte de penalizare. Facem precizarea că sunt continuate verificări pe linie internă, în vederea stabilirii existenței unei abateri disciplinare.

Menționăm că agentul de poliție își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Poliția Orașului Huedin – Secția 8 Poliție Rurală Huedin. Din verificările realizate până în prezent a rezultat că agentul de poliție s-a deplasat la un local de pe strada Republicii" a transmis IPJ Cluj, conform InfoHuedin.

IPJ Cluj continuă investigațiile pentru a stabili dacă există și alte abateri disciplinare în acest caz.

Comenteaza