Cluj: Bărbat arestat pentru violență și obligarea unei femei la prostituție

Cluj: Bărbat arestat pentru violență și obligarea unei femei la prostituție
| Foto: Arhiva

În urma unei investigații desfășurate de polițiștii din municipiul Câmpia Turzii, un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind suspectat de proxenetism în formă continuată.

Potrivit IPJ Cluj, în perioada ianuarie 2023 – iunie 2024, bărbatul ar fi facilitat practicarea prostituției de către o femeie în vârstă de 38 de ani, recurgând și la acte de violență pentru a o determina să continue aceste activități ilegale.

Pe parcursul perchezițiilor efectuate în municipiul Câmpia Turzii, au fost confiscate două telefoane mobile, o brățară din aur și suma de 7.500 de lei, considerate a fi folosite în activitatea infracțională.

Operațiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și a fost sprijinită de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj.

Bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, în contextul unor probe consistente administrate de anchetatori. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale și implicarea altor posibili complici în caz.

Comenteaza