Cluj-Napoca, capitala tradiției și autenticului. Galerie foto

Cel Mare festival de tradiții și folclor dintre Tisa, Prut și Dunăre, Produs de România, și-a deschis porțile.

PRODUS DE ROMÂNIA ȘI-A DESCHIS PORȚILE PENTRU CLUJENI.

Mici întreprinzători, fermieri și artizani, din întreaga țară, uniți de dragostea pentru autentic și tradiție au venit la Cluj Napoca pentru a oferi tuturor din plinătatea priceperii și talentului lor. Aproximativ 120 de expozanți reprezentativi pentru zonele etnofolclorice din care provin au umplut standurile cu preparate alimentare de pește, aduse tocmai din Dobrogea și Banat, slănină, cârnați și alte bunătăți din carne  de prin toată țara. Brânzeturi și cascavaluri din Bucovina, Sibiu, Alba, alături de cele autohtone, dulcețuri și șerbet, sucuri și siropuri naturale din fructe crescute în livezile României, cozonaci, prăjituri și ciocolată de casă, plăcinte poale-n brâu și turtă dulce, toate preparate de gospodine pricepute.

Pe lângă produsele alimentare, pe standurile Produs de România se găsesc costume populare, podoabe lucrate de mână, ceramică și sticlă, opinci, obiecte din lemn și de marochinărie. Oferta expozanților cuprinde o gamă variată de vinuri și bere artizanală, produse apicole, uleiuri presate la rece, lavandă, precum și fructe și legume de sezon.

Consiliul Județean Cluj și președintele Alin Tise vă invită să descoperiți minunățiile aduse de  producătorii și artizanii prezenti până duminică seara pe platoul Sălii Sporturilor Horia Demian din Cluj Napoca.

Comenteaza