Cluj: Un șef de tren de la CFR Călători a murit în timpul turei. "Mi-a rămas pe retină ce tălpi muncite avea săracul"

Cluj: Un șef de tren de la CFR Călători a murit în timpul turei. "Mi-a rămas pe retină ce tălpi  muncite avea săracul"

Un șef de tren, angajat al CFR Dej Călători, a fost găsit mort, sâmbătă, în timp ce se afla la serviciu.

Bărbatul a murit în somn, după ce a intrat la odihnă. O colegă de muncă a reacționat la aflarea veștii pe un grup al feroviarilor:

"Astăzi s-a mai stins un CFR-ist la datorie, șef tren H.S. comanda Dej Călători. A murit în somn în timpul programului de odihna. A murit probabil din cauza ca nu era deloc obosit, ca nu era deloc stresat, că poate chiar nici nu a mâncat (pentru că nu i-a rămas  în urmă  nimic de mâncare și nici când  a sosit nu s-a așezat la masă). A intrat la odihna la ora 7 26 și la 14 20 s-a declarat decesul.

Și ca și cum nu era deajuns panica, frica, stresul, politia, procuratura, criminalistica mai vine și revizorasul căruia i s-a atribuit o pălărie cu 5 numere mai mare, să ia declarații probabil mâine se ducea la pește sau luni nu i se  mai legau ideile și se mai și ofensează ca nu sunt de acord cu ideea dumnealui, ce mai contează un om în minus. Murim ca proștii, iar șefimea își freacă mâinile când își văd fluturașii de salariu. Mi-a rămas pe retină ce tălpi muncite avea săracul. Dumnezeu sa te ierte OM nevinovat", a transmis una dintre colegele bărbatului.

Potrivit dej24.ro, cauza exactă a decesului rămâne deocamdată necunoscută.

Comenteaza