Video Cluj: Un șofer teribilist a fost cât pe ce să provoace un accident mortal după ce a fentat o coloană de mașini

Cluj: Un șofer teribilist a fost cât pe ce să provoace un accident mortal după ce a fentat o coloană de mașini
| Foto: Facebook / Info Trafic Jud. Cluj

Un șofer care circula pe ruta Cluj-Napoca - Gherla a surprins cu camera de bord a mașinii sale un incident periculos în trafic. O altă mașină, care mergea pe contrasens cu viteză mare, fentând o coloană de mașini, era pe punctul de a intra în coliziune frontală cu o altă mașină care circula regulamentar din sens opus.

Șoferul teribilist conducea un bolid puternic și părea că nu ține cont de pericolele din trafic sau de consecințele potențial fatale ale acțiunilor sale. Incidentul a fost filmat și ulterior postat pe rețelele de socializare, atrăgând numeroase comentarii din partea internauților.

Oamenii și-au exprimat îngrijorarea față de comportamentul șoferului teribilist, cerând intervenția autorităților și sancționarea acestuia. Comentariile au variat de la glume la solicitări de măsuri ferme, inclusiv luarea permisului de conducere al șoferului.

"O zi obișnuită pe ruta Cluj-Gherla, Era să intre frontal cu cel din sensul opus", a scris cel care a surprins întreaga scenă.

Unul dintre comentarii spunea: "Cred că și-a uitat oala cu sarmale pe foc." Alții și-au împărtășit experiențe similare, afirmând: "Și eu am fost depășit ieri de AMG-ul roșu... era să facă de două ori accident cu mașinile din sens opus."

De asemenea, mulți oameni l-au îndemnat pe șoferul care a surprins incidentul cu camera de bord să ducă filmarea la poliție pentru ca șoferul inconștient să fie identificat și sancționat.

Comenteaza