Clujean accidentat GRAV la muncă, în Bistrița. A fost preluat cu elicopterul SMURD

Clujean accidentat GRAV la muncă, în Bistrița. A fost preluat cu elicopterul SMURD

Un clujean a fost preluat de un elicopter SMURD după ce, în timp ce muncea pe utilaj de asfaltare în Sângeorz-Băi, a fost implicat într-o coliziune cu o autoutilitară, a fost proiectat în afara vehiculului şi s-a rănit la cap.

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, bărbatul rănit are 53 de ani şi este din judeţul Cluj.

"Astăzi, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Sângeorz-Bai au intervenit la un eveniment rutier semnalat pe raza oraşului. Din primele date, o autoutilitară condusă de un bărbat de 49 de ani, din Sângeorz-Băi, a intrat în coliziune cu un utilaj de asfaltare condus de un bărbat de 53 de ani, din Băişoara, judeţul Cluj. În urma impactului dintre cele două vehicule, bărbatul de 53 de ani a fost proiectat în afara utilajului, fiind rănit. Şoferul de 49 de ani a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cazul şoferului de 53 de ani, testarea cu aparatul etilotest nu s-a putut realiza, urmând să-i fie recoltate probe biologice de sânge la spital", a transmis IPJ, conform Agerpres.

ISU Bistriţa-Năsăud a precizat că şoferul utilajului de asfaltare a suferit un traumatism cranian şi a fost transportat cu un elicopter SMURD la o clinică de specialitate din Târgu-Mureş.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti în cadrul unui dosar penal cu privire la infracţiunea de vătămare corporală din culpă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi siguranţă în muncă, precum și de ITM Bistriţa-Năsăud, fiind vorba despre un accident de muncă.

Comenteaza