Clujean arestat după ce a fost prins rupt de beat pe motocicletă. Ce au constatat polițiștii

Clujean arestat după ce a fost prins rupt de beat pe motocicletă. Ce au constatat polițiștii

Bărbatul a fost arestat la domiciliu, fiind acuzat de conducerea unui vehicul neînmatriculat și fără permis de conducere, precum și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

 

Polițiștii  Secției 2 Poliție Rurală Apahida au reținut, vineri, pentru 24 de ore, un bărbat de 32 de ani, din comuna Apahida, cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

"În fapt, la data de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 23.10, polițiștii l-au depistat pe cel în cauză, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe DN1C – E576, pe raza localității Sânnicoară, fără a poseda permis de conducere. De asemenea, din verificările polițiștilor a reieșit faptul că autovehiculul condus nu era înmatriculat.

Testat cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație în valoare de 1.06 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă bărbatul a refuzat transportarea la o unitate medicală pentru prelevarea probelor biologice", a precizat IPJ Cluj.

Bărbatul a fost condus și predat reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă în vederea executării măsurii preventive a reținerii, dispuse.

Ulterior, sâmbătă, magistrații din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca au emis pe numele acestuia un mandat de arestare la domiciliu pentru 30 de zile.

Comenteaza