Clujean arestat pentru agresiune sexuală. Victima, propria-i fiică

Clujean arestat pentru agresiune sexuală. Victima, propria-i fiică

Un bărbat din Dej a fost arestat preventiv după ce timp de patru ani şi-a agresat sexual fiica minoră.

Fata, care acum are 14 ani, a povestit unei persoane că a fost supusă agresiunilor sexuale ale propriului tată, aceasta sesizând poliția, scrie dejeanul.ro.

Marți, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar ulterior, procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej a cerut arestarea preventivă a acestuia. În fața judecătorului de drepturi și libertăți, bărbatul nu a declarat foarte multe, nici nu a recunoscut dar nici nu a negat faptele. Pe numele lui a fost emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

"Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului (...) cercetat pentru infracțiunea de agresiune sexuală în formă continuată pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 07.07.2021 şi până la data de 05.08.2021", se arată în soluția dată de Judecătoria Dej.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza