Clujean atacat în propria-i mașină și snopit în bătaie pentru 100 de lei. Agresorul a fost reținut

Clujean atacat în propria-i mașină și snopit în bătaie pentru 100 de lei. Agresorul a fost reținut

Polițiștii clujeni au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat de 35 de ani, din municipiul Dej, cercetat pentru tâlhărie calificată și tulburarea ordinii și liniștii publice.

"Cercetările au fost demarate la data de 20 noiembrie a.c., când polițiștii dejeni au fost sesizați de către reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej, cu privire la plângerea penală depusă de un bărbat de 31 de ani, din comuna Chiuiești.

Bărbatul relata că în data de 6 noiembrie, în jurul orei 14.00-14.30, ar fi fost agresat fizic, în timp ce se afla într-un autoturism pe strada Bistriței, iar agresorul i-ar fi sustras suma de 100 de lei.

În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că bărbatul de 35 de ani ar fi coborât alături de un alt bărbat dintr-un autoturism, iar pe motivul unei datorii mai vechi, tânărului de 31 de ani i-ar fi fost înmânată suma de 100 de lei.

Ulterior, bărbatul de 35 de ani, din Dej, l-ar fi agresat fizic pe acesta având un pumnal de tip –box și i-ar fi luat banii din mână, solicitându-i portmoneul și alte bunuri, precum și cheile mașinii aflate în contact", transmit reprezentanții IPJ Cluj.

În baza investigațiilor derulate cu operativitate, polițiștii l-au depistat pe cel în cauză, la data de 21 noiembrie fiind dispusă reținerea lui pentru 24 de ore.

La expirarea măsurii reținerii bărbatul a fost prezentat instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii imfracțiunilor de tâlhărie calificată și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

loading...
Comenteaza