Clujean, atacat și bătut în plină stradă de patru indivizi. Agresorii au fost prinși

Clujean, atacat și bătut în plină stradă de patru indivizi. Agresorii au fost prinși
| Foto: arhivă

Patru tineri au fost reținuți de polițiști, după ce ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat pe o stradă din localitatea Sânnicoara, comuna Apahida.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au intervenit duminică, 20 februarie, pentru aplanarea și luarea măsurilor legale, urmare unei stări conflictuale care s-a derulat pe o stradă din localitatea Sânnicoara, comuna Apahida.

Potrivit polițiștilor, din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că la data de 20 februarie a.c., în jurul orei 17.00, patru bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 27 de ani, din comuna Apahida, ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat de 29 de ani.

În baza probatoriului administrat, aceștia au fost reținuți, marți, de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice și lovire sau alte violenţe.

La activități au fost angrenați luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

Comenteaza