Clujean găsit mort într-un apartament. Bărbatul nu a mai răspuns la telefon de două zile

Clujean găsit mort într-un apartament. Bărbatul nu a mai răspuns la telefon de două zile

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost găsit mort în propria sa locuință din municipiul Cluj-Napoca.

Polițiștii au fost alertați după ce acesta nu a mai putut fi contactat de două zile, existând suspiciunea unei sinucideri.

„La data de 23 februarie a.c., în jurul orei 00.15, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Cluj-Napoca nu a mai putut fi contactat de două zile, existând suspiciunea unei sinucideri.

În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat la locuința bărbatului, care a fost găsit fără viață, echipajul medical prezent confirmând decesul acestuia.

Au fost efectuate cercetări la fața locului de către polițiștii judiciari și criminaliști, alături de un procuror și medic legist, iar ulterior trupul acestuia a fost transportat la IML Cluj, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza