Video Foto Clujean prins în timp ce vindea droguri. A cumpărat substanțe interzise din străinătate pentru a le comercializa în județ

Un bărbat de 33 de ani din județul Cluj a fost prins în flagrant delict de către DIICOT în momentul în care ar fi comercializat droguri.

Polițiștii BCCO Oradea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au realizat o acțiune de prindere în flagrant delict, pe strada Calea Clujului din municipiul Oradea, la data de 21 decembrie, în jurul orei 01.00, a unui bărbat, de 33 de ani, din județul Cluj, cercetat pentru trafic de droguri.

"Bărbatul a fost depistat în flagrant delict, în momentul în care ar fi comercializat 514 grame de substanțe psihoactive, respectiv 2-MMC, în schimbul a 25.000 de lei. De asemenea, în autoturismul acestuia, au fost descoperite și ridicate 340 de grame de 2-MMC, 1 gram de 3-CMC (drog de mare risc) și 700 de euro.

Din cercetări a reieșit că, în cursul aceleiași zile, bărbatul ar fi introdus în țară cantitățile de substanță psihoactivă și drog de mare risc, pe care ar fi intenționat să le comercializeze, în județul Cluj", a transmis Inspectoratul General al Poliției Române.

În cursul zilei de 21 decembrie, clujeanul a fost reținut, pentru 24 de ore, iar, ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bihor a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliția Română.

Comenteaza