Clujean urmărit de polițiști în trafic, a sfârșit prin a provoca un accident. Motivul absurd pentru care a încercat să fugă

Clujean urmărit de polițiști în trafic, a sfârșit prin a provoca un accident. Motivul absurd pentru care a încercat să fugă
| Foto: gazetavalceana.ro

Un șofer din municipiul Turda, care încerca să scape de polițiști, a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

Accidentul produs de șoferul fugar s-a petrecut în cursul zilei de astăzi, în jurul orei 11:30, pe strada Câmpiei din Turda în timpul unei manevre de depășire. În urma coliziunii s-a rezultat doar pagube materiale.

„Autoturismul bărbatului de 52 de ani era urmărit de polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Turda și Câmpia Turzii, urmare a faptului că pe raza municipiului Câmpia Turzii, acesta nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de polițiștii rutieri aflați în cadrul unor activități de verificare”, a transmis IPJ Cluj.

Bărbatul respectiv a încercat să scape de polițiști după ce a observat că este oprit pentru verificări. Acesta s-ar fi panicat și a încercat să fugă deoarece avea polița RCA expirată și ITP-ul în afara valabilității, potrivit polițiștilor.

Conducătorul auto în cauză a fost sancționat contravențional pentru neoprire la semnalul efectuat de polițiști, efectuarea unei manevre neregulamentare de depășire, dar și pentru RCA-ul și ITP-ul expirate.

Update: "În total, i-a fost aplicată o amendă în valoare de 4,930 de lei, fiindu-i totodată reținut permisul de conducere, certificatul de înmatriculare și plăcuțele și suspendat dreptul de a conduce pentru o perioada de 120 de zile", transmite IPJ Cluj.

Comenteaza