Clujencele de la 3ELLE cântă cu DJ Admiral C4C

Clujencele de la 3ELLE cântă cu DJ Admiral C4C
Unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni ai momentului din Cipru le-a “descoperit” pe fete pe Facebook şi în curând vor lansa un videoclip împreună.


Este prima colaborare pe care DJ Admiral C4C o are cu artişti europeni, după ce a lucrat cu staruri ale muzicii dancehall şi reggae din alte părţi ale lumii, ca Mr. Vegas, pe care îl descrie drept "cel mai bun jamaican reggae", egipteanul Elephant Man sau Baby Cham, deţinător al unui premiu Grammy şi "coleg" de scenă cu staruri ca Alicia Keys sau chiar Rihanna. Cipriotul este MC, cântăreţ şi organizator de evenimente în ţara sa, cu Most Wanted Cyprus Ent.

"Am aflat de 3Elle de pe Facebook, mi-au plăcut vocile şi producţia lor. Au şi o imagine comercială, un lucru bun în industria muzicală actuală", mărturiseşte artistul. Le-a trimis un mesaj şi a primit răspuns de la Fane Nagy, fost baterist la Semnal M şi manager al trupei. "Am fost impresionat să văd că cel cu care am vorbit e un star rock", a spus DJ Admiral C4C. Drept urmare, artistul a venit de câteva zile în România, a cântat alături de fete la Suceava şi urmează să susţină un concert la Sibiu. Piesa după care vor face un videoclip este deja înregistrată, se numeşte "Heart Seizure" şi va avea imagini filmate în Portugalia. Vor colabora cu un grup de dansatori din Franţa. "Numele regizorului este confidenţiual deocamdată, însă pot spune că e considerat cel mai bun din Africa", a dezvăluit artistul. "A cântat, în joacă, peste un cântec de-al nostru şi a ieşit ceva extraordinar, nu am mai auzit ceva asemănător", a mărturisit Anamaria, una din cele trei componente ale trupei 3Elle.

Dj Admiral C4C nu ştia nimic despre România înainte să vină, nici măcar de Dracula, cu excepţia muzicii Innei şi a Alexandrei Stan şi a poveştilor câtorva români cu care a colaborat. "Am filmat un clip cu nişte români care făceau acrobaţii pe bicicletă. Au fost cei mai devotaţi colaboratori cu care am lucrat vreodată şi am plecat cu ideea că aşa sunt toţi românii", a declarat cipriotul. A fost şocat să vadă pe Aeroportul Băneasa un român care ţipa în public la soţia sa, dar şi cum i se returnează telefonul pierdut la un cinematograf din Cluj. Videoclipul 3ELLE şi DJ Admiral C4C va apărea peste o lună, iar cipriotul este convins că va avea o promovare uriaşă "în toată Africa şi Europa, măcar".

 

 

Comenteaza