Clujencelor, fiţi pregătite: urmează să fiţi asaltate de "Bărbaţi mişto"

Clujencelor, fiţi pregătite: urmează să fiţi asaltate de
Sfârşitul acestei săptămâni se pregăteşte a fi unul spumos, mai ales pentru reprezentantele sexului frumos, care îşi vor clăti ochii cu nişte "Bărbaţi mişto".

Comedia irlandeză „Bărbaţi mişto", regizată de John Butler, ajunge şi la Cluj pe 7 noiembrie, când îi veţi putea vedea pe Andrew Scott, Hugh O'Conor, Peter McDonald, Brian Gleeson, Andrew Bennett, Michael Legge și Amy Huberman pe marile ecrane.

Un viitor mire, acceptă, fără pera multă tragere de inimă, să petreacă un week‐end al burlacilor cu prietenii săi, în aer liber, undeva în partea de vest a Irlandei. Spre disperarea lor, ei sunt însoțiți de â fratele imprevizibil al miresei, un mascul alfa cunoscut sub numele de "Bormașină", a cărui personalitate explozivă și leadership haotic îi poartă pe toți într¬‐o aventură de neuitat.

"Bărbaţi mişto" este un film despre prietenie, dragoste, curaj, regăsirea de sine și...hituri. U2, presărat din plin cu umor de replică, de situație, de caractere sau absurd. Este o comedie perfectă cu #bărbațimișto
îndrăgostiți sau în căutare de #femeimișto, care dezvăluie adevăruri din viețile și sufletele unor oameni pe care e foarte ușor să îi iubești și ți¬‐e drag să îi descoperi așa cum sunt.

Comenteaza