Clujenii au blocat o benzinărie Petrom

Clujenii au blocat o benzinărie Petrom
Circa 20 de şoferi au boicotat aseară activitatea unei benzinării Petrom din Cluj-Napoca în semn de protest faţă de scumpirea carburanţilor. În urmă cu o săptămână, un număr şi mai mare de şoferi au protestat în acelaşi mod, dar la o benzinărie MOL.
Şoferii s-au pus cu maşinile la coadă la pompele benzinăriei Petrom de pe strada Oaşului. Maşinile au înaintat încet deoarece proprietarii lor au plătit carburanţii cu monede de un ban şi 10 bani. Ei au alimentat cu cantităţi mici de carburant şi au revenit de mai multe ori la pompe pentru a îngreuna activitatea staţiei.

Oamenii au plătit cu mărunţiş sume de 10-12 lei sub ochii casieriţei, care nu avut nicio reacţie. “La preţul acesta, băgăm benzină în maşini ca în drujbă, câte doi litri”, a spus un şofer. Oamenii se plâng că nu-şi mai permit să meargă cu maşina zilnic. “Două-trei zile pe jos, apoi mai facem rost de câţiva lei şi mai mergem o zi cu maşina. Şi tot aşa”, a afirmat un tânăr. Printre protestatari s-a strecurat şi o tânără şoferiţă, care a aplicat o altă tactică. A alimentat cu 0,12 litri de benzină, în valoare de 0,65 lei, plătind cu o bancnotă de o sută de lei. “Vreau să se ieftinească benzina. Ar trebui ca toţi şoferii să ia exemplu de la noi şi să facă la fel”, a spus Sorina Socoşan.
Comenteaza