Clujenii au epuizat stocul de carne de miel la magazinul USAMV de pe Calea Mănăştur

Clujenii au epuizat stocul de carne de miel la magazinul USAMV de pe Calea Mănăştur
| Foto: USAMV

USAMV i-a anunţat pe clujeni că nu mai pot prelua comenzi pentru carnea de miel deoarece stocul de carne a fost deja epuizat.

"Vă anunțăm că, la magazinul universității de pe Calea Mănăștur nr. 7, nu se mai preiau comenzi pentru carnea de miel. Vă așteptăm cu drag pentru alte produse locale și sănătoase la acest magazin sau cel din Cartierul Gheorgheni (capăt str. Liviu Rebreanu)", a postat pe pagina de Facebook USAMV. 

Şi ferma Ferma Cojocna - USAMV Cluj-Napoca face acleaşi anunţ: "Vă mulțumim pentru numeroasele comenzi efectuate. Pentru aceste Sărbători Pascale, nu mai preluăm alte comenzi".

Mai multe produse de la fermele și stațiunile Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca au intrat în vânzare în magazinele proprii, pentru prima dată în acest an, începând cu data de 19 aprilie 2021. Între aceste produse a fost şi carnea de miel (pe bază de comandă), mușcate, stoloni de căpșun remontant în ghivece suspendate și alte specii de flori sau plante aromatice.

Ferma Cojocna a avut o ofertă de carne de miel, care s-a comercializat pe baza înscrierilor, cu un avans de 50 de lei, la prețul de 25 lei/kg.

Comenteaza