Clujenii îi cer primarului Emil Boc să instaleze un ecran în centrul oraşului pentru meciul din optimi

Clujenii îi cer primarului Emil Boc să instaleze un ecran în centrul oraşului pentru meciul din optimi
| Foto: ZIUA de CLUJ

"Ce Echipă aveeeem! Hai România!!!!", a postat edilul Emil Boc pe pagina de Facebook după calificarea în optimile EURO 2024 a "Naţionalei de suflet" a României. 

Unii microbişti s-au grăbit să îi reamintească în comentariile postării primarului din Cluj-Napoca că le-ar plăcea să se adune la meciul din optimi undeva în centrul oraşului pentru a viziona partida pe un ecran mai mare. 

"Poate reușește primăria să pună un ecran în centru pentru meciul din optimi", i-a transmis un clujean primarului Emil Boc. "Exact", "Pe stadion" au răspuns alţii. 

Încă de la începutul partidelor disputate la EURO 2024 clujenii şi-au dorit ca municipalitatea să instaleze un ecran mare, în aer liber, undeva în Cluj pentru vizionarea meciurilor de la Euro.

Meciul pe care România l-a pierdut cu Belgia, la EURO 2024, a fost proiectat în Piața Unirii pe un ecran gigant de către organizatorii TIFF.

Terasele din Cluj-Napoca şi localurile au fost pline la fiecare meci disputat de "Naţionala de suflet" a României, iar miercuri seara suporterii s-au adunat în Piaţa Avram Iancu pentru a se bucura de calificarea în optimi. 

Comenteaza