Clujenii reclamă lucruri trăznite

Clujenii reclamă lucruri trăznite
Angajaţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor au primit în acest an numeroase reclamaţii ieşite din comun.

Oamenii au reclamat la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Cluj că li s-a spart prezervativul în timpul actului sexual sau că berea nu are un gust bun. Alţi clujeni s-au plâns CJPC de vecinii lor, care sunt prea gălăgioşi.

Cea mai recentă reclamaţie "ciudată" la CJPC Cluj a fost cea a unui tânăr de 26 de ani, nemulţumit de marca de prezervative pe care şi-a ales-o. "Mă numesc L.C. Am 26 de ani şi sunt un tânăr absolvent de masterat. Aş vrea să depun o reclamaţie cu privire la un produs care se vinde pe piaţa din Cluj -prezervativele «Oops Safeplay». În urma achiziţionării acestui produs din supermarketul Kaufland, în timpul utilizării produsul s-a rupt, încălcând astfel siguranţa folosirii prezervativului înscrisă pe ambalaj", a scris reclamantul angajaţilor de la CJPC, plângându-se şi de faptul că a fost nevoit să cumpere "pastila de a doua zi" pentru partenera sa. "Acest fapt a dus la achiziţionarea cât mai rapidă a unor medicamente care împiedică apariţia unei sarcini. Consider aceste lucruri foarte importante pentru tinerii adolescenţi, de aceea aş dori a se lua eventualele măsuri pentru a preveni astfel de accidente şi altor persoane", a scris "masterandul reclamant".

Comisarii CJPC au primit reclamaţii cu privire la calitatea berii. "Un domn mai vesel ne-a sunat într-o seară de pe o terasă să ne spună că berea nu mai are acelaşi gust ca şi la început. A reclamat faptul că s-a schimbat butoiul de bere pe terasă, iar berea are un gust mai rău", a povestit Mircea Radu, comisarul-şef al CJPC Cluj. Alţi clujeni au hotărât să îi cheme în ajutor pe comisari în conflictele cu vecinii. "Am avut o reclamaţie din partea unor persoane care au reclamat că vecinii de deasupra fac gălăgie în fiecare noapte şi nu pot dormi. Le-am recomandat să se adreseze în altă direcţie", a adăugat Mircea Radu, care şi-a amintit şi de solicitarea unei clujence. "O doamnă ne-a chemat să îi instalăm noi maşina de spălat, ca să fie sigură că funcţionează şi că nu va avea probleme cu ea", a declarat Radu.

Nu doar în anul 2011 clujenii au reclamat "lucruri trăznite" la CJPC. În anii 2009 şi 2010 clujenii au reclamat că nu găsesc în magazinele cutii speciale pentru periuţa de dinţi sau că le-au murit animalele cumpărate din pet-shop-uri. În 2009 un clujean a reclamat la CJPC Cluj că a achiziţionat contra sumei de 800 de euro un căţel despre care ştia că are "pedigree", ceea ce, de fapt, nu era adevărat. În acelaşi an, o persoană care şi-a achiziţionat o iguană a reclamat că animalul a decedat la trei-patru zile de la cumpărare. O altă persoană le-a cerut comisarilor să îi repare televizorul. În anul 2010 o clujeancă a reclamat la CJPC un câine. "O doamnă şi-a dus maşina la un service pentru reparaţii, iar un câine i s-a urcat în autovehicul şi l-a murdărit. Ea a reclamat service-ul. O altă sesizare a venit din partea unei femei care locuieşte în zona 7 străzi. Aceasta s-a plâns că nu are apă caldă şi ne-a zis să trimitem pe cineva să îi dăm apă caldă", şi-a amintit comisarul-şef Mircea Radu.

 

 

Comenteaza