Clujul de nota 10! Clujul premiază Excelența!

Clujul de nota 10! Clujul premiază Excelența!

A avut loc a XIII-a ediție a Galei de Excelență „10 pentru Cluj”, în format online.

Evenimentul este organizat de Primăria şi Consiliul local Cluj-Napoca cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Cluj, mediul de afaceri clujean și instituţiile reprezentative la nivel local și european (Parlamentul European). Valoarea cumulată a premiilor oferite elevilor clujeni în 2021 se ridică la 92.000 lei (premii valorice sau produse).

În cadrul galei sunt premiați preșcolarii și elevii clujeni cu vârste între 3-18 ani pentru performanţele excepţionale obţinute în domeniul educaţiei, sportului sau pentru implicarea în comunitate. Acești tineri sunt modele de consecvență și perseverență, reușind să obțină distincții importante în cadrul olimpiadelor, proiectelor și concursurilor în care au fost implicați.

Strânsa colaborare a ecosistemului în organizarea acestui eveniment de suflet pentru comunitatea clujeană a rezultat într-o ceremonie virtuală de-a dreptul unică. Împreună cu partenerii evenimentului, am reușit să oferim tinerilor noștri dovada clară că inițiativa, creativitatea și tenacitatea vor fi mereu răsplătite, indiferent de constrângeri.

Gala de excelență „10 pentru Cluj” a fost sprijinită în acest an de Terapia - o companie SunPharma, NTT DATA, Banca Transilvania, Betfair, Farmec, Bosch, Nagarro, Emerson, msg Systems, Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea Tehnică, dl Daniel Buda - Deputat în Parlamentul European, Moldovan Carmangerie, Jolidon, CSi România, Iulius Mall, Clubul oamenilor de afaceri de limbă germană din Nordul Transilvaniei – DWNT și Coral.

Etichete
Comenteaza