Clujul este în stradă. "Toţi pentru justiţie" FOTO/VIDEO

Clujul este în stradă.
Circa 1.000 de persoane protestează, duminică seara, împotriva modificării legilor justiţiei la Cluj-Napoca. Luni, Senatul dă votul final.

Se strigă "Justiţie, nu corupţie", "Nu vrem să fim conduşi de hoţi"

"Îi PUTEM opri? Da, categoric!...Încă.

VREM să îi oprim? La întrebarea asta va trebui să ne răspundem fiecare în parte, onest.
Ce e sigur însă, e că răspunsurile noastre, adunate la un loc, vor determina Viitorul nostru și al României pentru mulți ani de acum încolo.

LUNI 18 Decembrie la Senat se dă votul final pe Legile Justitiei.

Hai să fim cu toții în stradă si să dăm alarma Duminică! Tăcerea noastră e puterea lor, așa că hai să facem gălăgie! Până la capăt. E nevoie de următoarele: Oale/cratițe/capace/polonice/linguri/

CE POȚI FACE?

1 HAi în stradă. Te simți revoltat, increzator ca vom reuși sau din contră, obosit și resemnat? HAI oricum! Stările trec, faptele rămân,  Și ele sunt singurele care contează.

2 Contactează-ți parlamentarii și cere-le să respingă toate modificarile aduse legilor justiției. Sună-i! Scrie-le! Mergi în audiență! Pune accent pe senatori deoarece VOTUL FINAL pentru legile Justitiei se dă Luni, 18 Decembrie, la Senat! Efortul tau contează!

3. Scoate-ți din cap odată pentru totdeauna ,, Degeaba! Nu se schimbă nimic! Deja suntem în Dictatura!" Nu este nimic pierdut!  ÎNCÂ. ÎNCĂ PUTEM SALVA TOTUL!

4. Informează-te și informează-i pe ceilalți! Găsești materiale foarte clare pe Corupția Ucide, Declic, Rezistența sau pe grupul local Umbrela Anticorupție Cluj.", scrie pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

Comenteaza