Clujul, gazda elementelor lego. Pasionaţii au admirat construcţiile impresionante GALERIE FOTO

Clujul, gazda elementelor lego. Pasionaţii au admirat construcţiile impresionante GALERIE FOTO
Sute de mii de piese de lego, asamblate minuţios de către pasionaţi, au fost expuse în weekend la Cluj. Iubitorii construcţiilor lego au avut ocazia să admire componente arhitecturale tradiţionale, trenulețe, scene de festival şi chiar elemente fantastice.

 

Clujenii au fost aşteptaţi în weekend în cortul amplasat în parcarea hipermarketului Cora, acolo unde s-a desfăşurat  o expoziţie impresionantă de construcţii lego. 

La Cluj au fost expuse castele, o clădire de birouri, o gară, trenulețe, mașini sau construcţii Star Wars. Construcţiile reprezintă adevărate opere de artă construite din piese lego, pe diferite tematici care au variat de la tradiționalism până la elemente fantastice.

Pentru a construi aceste capodopere în miniatură, pasionații lucrează minuțios cu mii de piese de lego, în funcție de complexitate. Unele construcții sunt standard, altele, după imaginaţia lor. 

"Expoziţia a început de vineri, pe o suprafaţă de 36 de metri pătraţi. Au fost aduse aici elemente SF, elemente arhitecturale, trenuleţe, un festival medieval, iar lucrările sunt realizate de membrii asociaţiei Brickenburg", a declarat unul dintre organizatori, Sever Alicu.

Tot în cadrul expoziţiei, copiii au avut oportunitatea de se juca, de a testa piesele şi li s-a oferit ocazia de a învăţa şi de a-şi dezvolta imaginaţia.

Comenteaza