Clujul, pregătit de sărbători. Cum e împodobit orașul în această iarnă FOTO/VIDEO

Clujul, pregătit de sărbători. Cum e împodobit orașul în această iarnă FOTO/VIDEO
Primarul Emil Boc a dat drumul joi seara iluminatului festiv pentru sărbătorile de iarnă și a inaugurat târgul de Crăciun din Piața Unirii.

Mii de clujeni și de vizitatori au sărbătorit Ziua Națională a României - 1 decembrie la Cluj. Pe parcursul zilei mai mulți interpreți de muzică populară și trupe de dansatori au evoluat în cadrul spectacolului folcloric pregătit de primărie, printre rapsozii invitați numărându-se Aurel Tămaș, Ioan Bocșa, Dumitru Fărcaș sau Vlăduța Lupău. 

În Piața Unirii a avut loc deschiderea târgului de Crăciun din Cluj-Napoca. Iluminatul de sărbători a fost pornit în oraș la ora 19:00 de către edilul Emil Boc, însoțit de un grup de copii. Acest moment a fost urmat de concertul grupului rock Holograf, pe scena amenajată în piață. 

De la ora 20:00, în Piața Avram Iancu s-a desfășurat un spectacol de artificii dedicat zilei tuturor românilor, după acesta având loc un recital al trupei DJ Project Official.

Practic, clujenii au făcut naveta între cele două puncte de atracție, Piața Unirii și Piața Avram Iancu, pe Bulevardul Eroilor, închis circulației autovehiculelor. Iată desfășurarea evenimentelor de joi seara, surprinsă artistic de către fotografii clujeni Radu Pădurean și Dan Tăuțan/Visit Cluj. 

Comenteaza