Clujul, reprezentat la cel mai mare târg de turism din lume, la Berlin

Clujul, reprezentat la cel mai mare târg de turism din lume, la Berlin
Un număr de 4.000 de persoane au vizitat standul municipiului Cluj-Napoca la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin.

Primăria a participat în acest an pentru al doilea an consecutiv la cel mai mare târg de turism din lume, Târgul Internaţional de Turism de la Berlin, unde au fost prezenţi expozanţi din 187 de ţări şi care a reunit peste 110.000 de vizitatori de specialitate. Târgul, care a durat cinci zile, s-a încheiat în 11 martie.

 

"Standul municipiului Cluj-Napoca a fost vizitat de peste 4000 de vizitatori. Prin urmare, prezenţa municipiului Cluj-Napoca la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin poate fi considerată ca fiind un nou succes în încercările municipalităţii de a promova valorile şi atracţiile oraşului nostru nostru în afara graniţelor ţării. În cadrul târgului, la standul municipiului Cluj-Napoca au fost distribuite diverse materiale, traduse in limbile engleză şi germană, care promovează principalele obiective turistice a municipiului", explică primarul Radu Moisin.

Standul românesc din cadrul Târgului Internaţional de Turism de la Berlin a reunit 45 de expozanţi pe o suprafaţă de 407 metri pătraţi.

Etichete
Comenteaza