Clujul se pregăteşte de Revelion

Clujul se pregăteşte de Revelion
Cei care vor să îşi petreacă noaptea dintre ani într-un local sau hotel clujean au la dispoziţie numeroase oferte: meniuri rafinate sau simple, muzică live sau reduceri consistente la cazare.

Tarifele pentru Revelion 2012 pot varia de la 12 la câteva sute de lei şi în cele mai multe cazuri includ şi intrarea la petrecerea din seara următoare.

În reţeaua de localuri Janis vor fi organizate şapte petreceri de Revelion, iar taxa începe de la suma de 12 lei de persoană, în Janis la Stuf şi Janis Pub. Există şi o variantă After Hours, în care se poate participa la distracţie începând cu ora 04:00. Oferta este valabilă şi pentru cei care au programat să ia parte la o altă petrecere pe care să o încheie într-unul din cele două localuri. Cei care îşi petrec noaptea dintre ani în clubul My Way vor avea parte de un concert al trupei Parlament. "Dacă plăteşti seara de Revelion, în 1 ianuarie poti veni la oricare din petrecerile noastre fără să plăteşti bilet şi poţi bea şi ce ţi-a rămas din seara precedentă", anunţă administratorii localurilor. Petrecerile vor fi organizate în 1 ianuarie în My Way, Janis Club şi Janis la Stuf. Clienţii din prima seară pot alege oricare din cele trei cluburi sau se pot perinda prin toate, fără să plătească intrare.

Astfel, tariful total în My Way este de 250 de lei şi include 100 de bonuri pentru băutură. "Playlistul cu muzică de dans va consta într-un mixaj inedit şi eclectic de piese oldies/retro şi muzică mai recentă, precum şi de stiluri, de la rock'n roll şi disco anilor ‘70, până la hituri noi, cu «uşoare» ritmuri r&b, hip-hop, latino sau «ţigăneşti» gen Bregovic", se arată pe site-ul localurilor. La Berăria Ursus tariful este de 190 de lei şi se oferă 80 de bonuri pentru băutură. Muzica va fi asemănătoare celei din My Way, "dar cu o pondere mult mai ridicată a muzicii oldies şi de petrecere, inclusiv latino, din muzica nouă fiind prezente exclusiv hiturile de mare succes", potrivit aceleiaşi surse. La Janis Café se plăteşte 170 de lei de persoană, se oferă 70 de bonuri pentru băutură, iar muzica este ca cea de la berărie. La fel este oferta şi pentru Casa Tauffer, cu menţiunea că se va pune "blues dansabil, rock ‘n roll, puţin disco clasic şi latino".

O seară de Revelion la "Biblioteca" Centrală Janis costă 140 de lei şi include 60 de bonuri pentru băutură şi un playlist format din cele mai bune piese din Janis Club şi Janis la Stuf. Biletul de intrare în acest din urmă local costă 12 lei pentru fete şi 15 lei pentru băieţi. Băutura se poate cumpăra de la bar, iar la intrare vor exista platouri cu mâncare pentru două sau patru persoane, "la un preţ rezonabil, pentru flămânzi". "Promitem cea mai bună selecţie din muzica Stufului", spun organizatorii. Cei care vor să îşi facă rezervare sunt aşteptaţi să plătească un avans de 50% din tarif la Janis Café.

Diesel Club pregăteşte o petrecere de Revelion unde "gastronomia va fi la mare înălţime, bufetul suedez va fi bogat şi nelimitat pe parcursul întregii nopţi, iar barul va cuprinde toată gama de băuturi alcoolice şi nealcoolice premium standard şi va fi, şi el, nelimitat", potrivit site-ului localului. Tariful este de 290 de lei de persoană. Ca în fiecare an, în 1 ianuarie va fi organizat aici un carnaval. Cei care au luat parte la Revelion au intrare gratuită, însă va fi nevoie, totuşi, şi de rezervare. La intrare va exista un stand cu măşti, peruci şi alte accesorii.

Cei din afara Clujului care îşi doresc să petreacă de Revelion în oraşul de la poalele Feleacului au la hotelul Onix o ofertă specială: reducere de 50% la tariful de cazare. "De sâmbătă, 23 decembrie, şi până în 1 ianuarie cazarea se plăteşte la jumătate din preţul normal", a explicat Augustin Baciu, administratorul hotelului. "De exemplu, pentru o cameră single de 4 stele, care costă 50 de euro, se vor plăti doar 25 de euro, iar una de 3 stele va costa doar 15 euro pe noapte în perioada respectivă", a detaliat Baciu. Tariful pentru petrecerea de Revelion în sala de festivităţi a hotelului costă 200 de lei. Participanţii vor avea parte de mâncare şi băutură la discreţie. Din meniu fac parte aperitive şi preparate tradiţionale de Revelion, sala are un ring de dans generos, iar din oferta muzicală va face parte şi o surpriză.

 

 

Comenteaza