Clujul te cheamă la parada motocicliștilor: „Ne întâlnim cu plinul făcut în parcarea Emag, de pe Dorobanților”

Clujul te cheamă la parada motocicliștilor: „Ne întâlnim cu plinul făcut în parcarea Emag, de pe Dorobanților”
| Foto: facebook/Comunitatea Moto Cluj

 O nouă paradă a motocicliștilor clujeni are loc sâmbătă, în Cluj-Napoca și nu numai. 

Motocicliștii vor porni în formație, însoțiti de motocicleta poliției, într-o plimbare cu destinația Văleni, comuna Călățele la locul pregătit pentru petrecere.

„ Pornim în plimbare moto sâmbătă, la puțin timp după ce ne întâlnim la ora 12:30 in parcarea "Emag" de pe dorobanților.

Practic facem o paradă prelungită. Chiar dacă vom avea însoțirea poliției, vrem să acordăm o ATENȚIE deosebită mersului în coloană astfel încât să nu avem nici de această dată evenimente neplăcute.

Chiar dacă o bandă din două este liberă, circulați pe o singură bandă câte doi în paralel și facilități ieșirea din coloana doar a piloților de siguranță marcați cu veste galbene”, au transmis reprezentanții Asociatiei CMC.

La acest eveniment nu vor fi turate excesiv motoarele, nu se va ieși din coloana încercând să se iasă în evidență ci toată lumea se va comporta respectuos.

„Fiecare motociclist și pasager AJUNS ÎN FORMAȚIE la Văleni, pe lângă un lemn pentru cric, va primi un ticket în baza căruia va avea inclus gratuit: o porție de mici sau ceaun, o plăcintă, o bere sau un suc.

Că și la celelalte evenimente CMC, locul și evenimentul este family and pet friendly așadar puteți să va invitați prietenii sau familia cu copiii și animalele de companie. Accesul este liber pentru toata lumea”, se mai arată în comunicat.

Comenteaza