Coadă interminabilă pe Memo! Ce i-a scos din casă pe clujeni

Clujenii, cu mic cu mare, au stat, în cursul zilei de sâmbătă, minute bune la coadă pentru intra la Muzeul Etnografic al Transilvaniei.

A fost vorba de o expoziție LEGO a Asociației Brickenburg, motiv de mare bucurie în special pentru copiii care așteptau nerăbdători să vadă construcțiile făcute din piesele de LEGO.

Tradiționala Expoziție de Iarnă a Asociației Brickenburg, organizată în colaborare cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, îsi așteaptă vizitatorii începand de vineri, 20 ianuarie, până duminica, 22 ianuarie, la sediul muzeului, pe str. Memorandumului nr. 21.

Evenimentul se adresează tuturor categoriilor de vârstă și aduce în atenția publicului construcții originale realizate din elemente LEGO(R) de către membri ai Asociației Brickenburg, precum și modele oficiale impresionante prin dimensiuni sau vârstă.

Chiar dacă această iarnă nu ne-a adus până acum zăpadă, dioramele imaginate de membrii Asociatiei Brickenburg vin să suplinească această lipsă, propunând vizitatorilor zone și activități hibernale reprezentând bucuriile specifice acestui anotimp.

Atelierul de construcție va fi prezent, publicul de orice vârstă având posibilitatea ca pe parcursul evenimentului să realizeze propriile lucrări din piese LEGO(R). De asemenea, doritorii se vor putea implica in activitățile Toy Photo care vor avea loc pe parcursul evenimentului.

Ca de obicei, tematica expoziției este diversă, purtând vizitatorii prin diferite lumi imaginare realizate din celebrele cărămizi.

Prețul biletului de intrare – 5 Lei; Orar de vizitare – vineri, sâmbătă – 10.00 – 18.00, duminică – 10.00 - 17.00”, se arată pe site-ul Muzeului Etnografic.

Comenteaza