Coadă la ajutoarele de la UE VIDEO

Coadă la ajutoarele de la UE VIDEO
Zeci de pensionari şi persoane cu handicap din Cluj-Napoca stau la această oră la coadă pentru a beneficia de ajutoarele oferite de UE.

Coada este până în stradă. Sunt sute de persoane care aşteaptă, atât pensionari, cât şi împuterniciţi ai persoanelor cu handicap. Primii care au ieşit din clădire cu pachetele de la UE spun că au stat chiar şi de la ora 6 dimineaţa la coadă. Ei sunt nemulţumiţi de locaţia aleasă de Primăria Cluj-Napoca, deoarece este la marginea oraşului. De asemenea, oamenii sunt nemulţumiţi şi de cantitatea de alimente pe care o primesc. Fiecare beneficiar prieşte 15 kilograme de făină, o conservă de roşii, 8 kilograme de făină de mălai, un borcan de zacuscă, jumătate de kilogram de paste făinoase şi două cutii de miere, litri de ulei, o conservă de porc, dar şi două kilograme de zahăr. Pensionarii spunc că aceste alimente abia le ajung pentru o lună.

De la depozitul de pe Calea Baciului, pot lua pachetul de aliemente de la UE, vârstnicii cu pensii până în 400 de lei.

Reporterii Realitatea TV Cluj au dat şi pentru un caz special, un bărbat care are pensia fix 400 de lei şi nu a mai beneficiat de aceste ajutoare.

Alimentele se distribuie în fiecare zi începând de azi pe Calea Baciului 18 şi pe bulevardul Muncii 8 între orele 8.30 şi 15.30 de luni până miercuri, de la 8.30 la 16.30 joia şi de la 8.30 la ora 13 vinerea.

Comenteaza