Foto Coliziune între două mașini în Cluj. Bărbat de 76 de ani și două tinere, transportați la spital

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, în comuna Jucu, judetul Cluj. Trei persoane primesc îngrijiri medicale.

Evenimentul s-a produs pe DN1C în comuna Jucu.

În accident au fost implicate două autoturisme care au intrat puternic în coliziune.

La fața locului a intervenit descarcerarea și SMURD-ul.

În urma incidentului, trei persoane primesc îngrijiri medicale, dintre care o persoană a fost încarcerată. 

"Trei persoane vor fi transportate la spital pentru investigații medicale suplimentare, este vorba despre un bărbat de 76 ani și două persoane de sex feminin în vârstă de aprox 19 ani", a transmis ISU Cluj. 

Din fericire,  toate victimele sunt conștiente și cooperante.

Polițiștii au fost sesizați, miercuri, 24 mai, în jurul orei 10.15, pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1C, în localitatea Jucu.

"Din primele cercetări efectuate la fața locului, rezultă că un bărbat în vârstă de 75 de ani, care circula cu autoturismul înspre municipiul Gherla, ar fi acroșat un autoturism care se afla oprit pe banda 2 a sensului de mers pentru a vira la stânga pe un drum secundar, condus de o tânără în vârstă de 18 ani.

În urma evenimentului, atât cei doi conducători auto, precum și o pasageră de 19 ani, aflată în autoturismul condus de tânăra de 18 ani, au necesitat îngrijiri medicale.Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri aproximativ 20 de minute", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Comenteaza