Comandantul regimentului Azov nu se predă: "Când un războinic moare protejându-și țara, personal consider că este o moarte demnă"

Comandantul regimentului Azov nu se predă: "Când un războinic moare protejându-și țara, personal consider că este o moarte demnă"

Comandantul rezistenței de la Azovstal, Bogdan Krotevici, anunță că nu se predă forțelor Rusiei și că "lupta continuă".

"Lupta continua", a scris șeful de stat major al regimentului Azov, Bogdan Krotevici, pe Twitter.

Acesta a declarat pentru Wall Street Journal că pentru un luptător a muri protejându-și țara este ceva demn.

"Eram deja sigur că voi muri de câteva ori, dar umorul m-a ajutat întotdeauna să îndur situația cu calm. Moartea va veni oricum, dar când un războinic moare protejându-și țara, personal consider că este o moarte demnă", a declarat Bogdan Krotevici.

Comandantul regimentului Azov refuză să se predea: "Când un războinic moare protejându-și țara, personal consider că este o moarte demnă"

Comandanţii de la Azovstal nu s-au predat încă

Comandanţii de rang înalt de la Azovstal - combinatul siderurgic din Mariupol, ultima redută a rezistenţei ucrainene din acest oraş-port la Marea Azov - se află în continuare în interiorul oţelăriei şi încă nu s-au predat, a declarat liderul separatiştilor proruşi din Doneţk, Denis Puşilin, citat de media locale, potrivit Reuters.

Rusia a comunicat joi că, în total, 1.730 de militari ucraineni, între care 80 răniţi, care se aflau baricadaţi în reţeaua de tuneluri a combinatului siderurgic Azovstal din Mariupol, s-au predat începând de luni, fiind transportaţi în zone controlate de forţele ruse în Donbas.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza