Comedy Cluj caută voluntari

Comedy Cluj caută voluntari
Echipa Festivalului Internaţional de Film Comedy Cluj este în căutare de voluntari care să ajute la organizarea evenimentului.

Tinerii care doresc să fie în mijlocul acţiunii la cea de-a VI-a ediţie a festivalului se pot înscrie ca voluntari, până în data de 25 septembrie, prin trimiterea CV-ul și a unei poze de buletin pe adresa de e-mail voluntari@comedycluj.ro.

"Un festival ca la carte are nevoie de cea mai implicată echipă de voluntari. Dacă vreți să vă alăturați unei echipe experimentate de la care să învățați și să furați secretele meseriei, acum e momentul! Pentru început, trebuie să ne precizați disponbilitatea voastră în vederea programării interviurilor, precum și a sarcinilor de serviciu. Cu siguranță vom găsi un loc pentru fiecare de-a lungul celor zece zile de festival", au transmis organizatorii Comedy Cluj.

După terminarea perioadei de înscrieri, aplicanţii la un post de voluntar vor fi contactaţi de echipa festivalului, care le va comunica care sunt departamentele în care se pot implica.

La Festivalul Internațional de Film Comedy Cluj 2014, organizat de Fundaţia Europeană pentru Cultură Urbană în perioada 10-19 octombrie, vor fi prezentate publicului peste 150 de producții şi workshop-uri dedicate pasionaților de film și nu numai.

Comenteaza