Complexul ortodox construit pe terenul gratis de la CJ Cluj va avea şi sală de sport

Complexul ortodox construit pe terenul gratis de la CJ Cluj va avea şi sală de sport
Proiectul de hotărâre de Consiliu Judeţean prin care i se atribuie gratuit un teren proprietate publică Mitropoliei Clujului va fi reintrodus pe ordinea de zi a forului deliberativ.

Proiectul va fi reintrodus după ce proiectul Mitropoliei a fost modificat pentru a include o sală de sport şi o grădiniţă. Terenul are o suprafaţă de peste 3.000 de metri pătraţi şi ar urma să fie dat în folosinţă gratuită Mitropoliei. Iniţial planurile Mitropoliei pentru teren includeau construcţia unui Centru Misionar - Social, care ar urma să cuprindă sediile pentru Protopopiatele Cluj I şi II, o sală de şedinţe, sediu pentru Asistenţa Socială Eparhială, sediu pentru Societatea Femeilor Ortodoxe, pentru Organizaţiile de tineret şi o capelă pentru rugăciuni.

„Am avut o discuţie cu Înalt Prea Sfinţia Sa Andrei şi am convenit ca viitorul complex să cuprindă şi o sală de sport, destinată copiilor care frecvenetază şcolile din zonă", a explicat Tişe, adăugând că mitropolitul "a fost de acord" şi cu construirea unei grădiniţe pe terenul respectiv. Preşedintele CJ Cluj adaugă că terenul va fi predat Mitropoliei pe baza unui protocol "care se va realiza după soluţionarea definitivă a problemei generate de revendicarea unei suprafeţe din cadrul terenului respectiv".

Comenteaza